14-05-08

vunken en vier

Wij gaan het donderdag samen maken, wij zijn er klaar voor.  Jullie houden voor een noodgeval de GSM in aanslag!!!foto-24
foto-25
foto-28 foto's van Jan Liekens, geleend van www.zangtalent.be


Donderdag 8 mei 2008 !

't Was weer "vollenbak" in de zaal.  Hilset kwam weer supporteren voor Lien.  Ze zou vandaag optreden met Guy.  Dat gaf wel vertrouwen:" de eerste keer was dat toch dik in de sjakos.  't Is te hopen dat het weer lukt met die twee."

Ja, we waren de vorige keer nog niet vergeten!  Dat genomineerd worden en moeten stemmen was niet goed voor het hart!  Vééél te spannend.

De eerste optredens waren weer allemaal in orde.  't Was wachten op Lien en Guy.

Vanaf de eerste noten was het er 'vlam' op!  De ganse zaal was het eens: "Dees was toch wel hééél goed! En zeker nie vals!  Ja en de show mocht er ook zijn."

En dan de commentaar van de jury!  Eén en al lof.  En hoorden we daar niks over een sportpaleis?????  Jawel, deze keer hadden we er vertrouwen in!

Maar da laatste nummer was toch ook weer subliem.  Er en zijn maar 2 koppels die rechtstreeks doormogen!  Dit verhoogde toch weer de spanning in de zaal.

Uiteindelijk kwam de beslissing.  We zouden zelf niet in de jury willen zitten want begin tussen deze duetten maar eens te kiezen.

En dan een gejuich door de zaal.

Lien en Guy zijn het eerste koppel dat rechtstreeks doormag.

Opluchting en een fier gevoel!  "Ons Lien" (want dat is ze toch een beetje) is erbij.  Ze zit in de volgende ronde.  Dat sportpaleis is misschien nog wel wat voorbarig ... maar wie weet?????  Zoals ze vandaag zong zou het wel eens kunnen!  In elk geval.......

Knap werk Lien en Guy!

"Nen dikke proficiat van gans de zaal .... en tot donderdag.

LuVanHilset

10:45 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GSM k'hem men ketje al gerieed ligge veu men mobiltje up te villen ask mut stemmen
dak zeker ti kum ast nodig must zein
we beginnen al stillekes onze vingers te kruiasen
heel veel leute en plezier nog lien en
sucsesssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!

Gepost door: ditser | 14-05-08

de spandoek de spandoek, ligt weeral gereed zalle, nog ene keer slapen en daar zen we wee ze, oh ja en we kinne deu gaan zalle ik hem nog heeeeeeeeeel veel stof en toestanden veu spandoekskes te maken, da mee, Lien geft er ma een ferm lap op zalle, op na de volgende spandoek,hihihi

Gepost door: de bregel | 14-05-08

donderdag 15 mei da hee ooiwet nog is ne belangrijke datum geweest en tuun wore da ok vunken en vier,ik hoowep da da nei wee go zaan moo do ik van klap is 26 joor gelejje!!!
allé lien we zen is kerjees en geft do mo een lap
up

Gepost door: lodde | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.