02-05-08

Bedankt voor de vele sms'jes, volgende week opnieuw met Guy.

De eerste sfeerfoto's vanuit de PZ zijn verwerkt.  Klik op bovenstaande foto om ze allemaal te bekijken.

Knipsel

Big Brother in HillsWood

fiere oma

02:52 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

MOOI EN DAARMEE BASTA lIEN Jullie hebben dat liedje heel goed gebracht en nu op naar het volgende met Guy. Meisje ge weet toch dat het heel slecht is voor onze tikker maar dat hebben wij er allemaal voor over!!En A STAR IS BORN moa ni de streken ervan krijgen ei hi hi hi DIE VOETEN OEP DE GROND HEIVE ha ha ha

Gepost door: Wiske | 02-05-08

ja lien, ik ben er nog altijd stil van, en eer da kik stil zijn moet er toch al het een ander gebeure zalle, hopelijk kom ik terug te goei ik zit precies in trans!!!!!

Gepost door: de bregel | 02-05-08

ge doe da goed mijn stem is zo goed als weg van het tieren de uwe is nog perfekt die negative kommentaar van de juri neem je er maar bij en laat ze volgende week er maar een puntje aan zuigen hahahahaha
gij staat er volgende week toch weer
geef er dan nog maar eens een lap op

Gepost door: ditser | 02-05-08

Twas wé fenomenal he!! Ge waart fantastisch goe lieneke!! Da de jury zegt wa da ze wilt lelle wete beter za !! Blaast ze volgende keer ma van hunder stoeleke af ze zulle zoiets ne mer zegge za !!!
See you volgende week !!!!

Ps. onze staf vond u ook kei goe hij vond het jammer dat them optijd in z'n bed moest :-)

Gepost door: Anneke&Stafke&Thierry | 02-05-08

wat een sfeertje !!!!!!!! amai, was da effe spannend gisteren das nie goe vee den tikker zalle,mo allé danksza al die sms-ers (nie te geliejeven ) hebben ze het gehaald,bedankt mensen echt waar,ge waart fantastich !!!!!!!!!!!!!!!
nei, vrijdag al en na nen goeie babbel is ze al wee vertrokken om te oefenen en nu terug mee de Guy en een liedje van de marco borcato ( de bregel zane favoriet )mo wel int engels mo ik weet wee nemieje het welk zalle ,allé welle de supporters kunne wee een spannende week in gaan en kjeskes gaan branne want het zal wee ooh zowe spannend werre
Mo lien ,het kan al nemieje stuk, het is gewoon kei goe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: lodde | 02-05-08

toch nog even reageren wat een mooi kleedje had je weer aan,een echte stralende diva was je,en we vonden je gewoon weer super !!!!!we blijven je steunen !!!!!!!!
want het zal nog zeer spannend worden !!!
leuk we hebben een nieuwe hobby, en een hele leuke, we blijven flayers en posters uitdelen zalle en we gaan er gewoon voor,je mag op deze twee promo-meisjes rekenen !!!!!!

Gepost door: sien en maria | 03-05-08

De commentaren zijn gesloten.