28-04-08

Chinese belangstelling voor Lien

 SnipImageKnipsel2Knipsel3

Niet te geloven maar zelfs de Chinezen kijken al mee: 등록일:2008-4-25  런타임: 3분:01초

Op radiovisie.eu vonden vonden we ook een leuk bericht.

En we kunnen melden dat morgen de nieuwe lading t-shirts arriveren.  Zij die er eentje bestelden zullen morgen rood over de kermis bij Berhta kunnen paraderen. 

Ondertussen verliepen de repetities tijdens het weekend voor de uitzending van donderdag op wieltjes.   We zullen er weer voor gaan !!!!

 

17:00 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

t-shirtjes Lien ik kreeg vandaag een paar telefoontjes ivm de t-shirtjes,morgen zijn er nieuwe,maar diegene die opgeschreven staan moeten we nu wel eerst eentje geven hé,ik zal ze zo vlug ik kan ze gaan halen en dan kan ik zien wat er over blijft,dus je zal er dan weer (mss) snel moeten bij zijn !!!!
we zijn nu weer een dagje dichter bij en de spanning komt weer opdagen,ge kent da hé ,zo van die slapeloze nachten en toiletbezoekjes ietjes meer als anders haha,

wel leuk dat jullie de berichtjes die je vind op de site zet
bedankt aan alle fans

Gepost door: lodde | 28-04-08

helaba daar in china die lien is wel van ons hé, die geven we nie af,china moet zelf maar duet's zoeken,wij zitten nog steeds aan tv gekluisterd met da video bandje, we denken dat het al bijna versleten is,haha,maar dan schakelen we over naar pc-ke
groetjes van ons
ps.achtereen moeten we in ons eigen huis laten kuisen,want nu hebben we wat belangrijkers te doen ,posteren en flayeren hé
allé wij zijn er klaar voor !!!!!!!!!!!

Gepost door: sien en maria | 28-04-08

as ga er gerust in za dan volgen wa ei

da zal da we wel op rozen zitten zeker

zip zap zop lien naar den top

Gepost door: ditser | 28-04-08

... Lien ge doet dat goed !!!!!Lien ge doet da goed !! Ge hebt de looks , de X-factor en natuurlijk het zangtalent haha :)
En misschien als BV naar de gouden schoen 2008 :)
Groetjes Gianni xxx


Gepost door: Gio | 28-04-08

ons maria waar da ze is ik weet het nie ,tis hier mee sien, dus ik kan nie laten van naar da site-tje te gaan kijken,da ons maria maar nie aant onderhandelen is mee die chinezen ,ni te doen toch ons lien bekend tot in china !!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: sien en maria | 29-04-08

De commentaren zijn gesloten.