25-04-08

moemoe en vava supporteren samen met 250 mensen in de parochiezaal van Hulshout

 

 memoe en veva

klik op de foto's voor meer sfeerbeelden!

DUET-koorts in Hilset

LIEN CAN DUET

Donderdagavond 24 april, 8 uur .......
De parochiezaal van Hulshout (Hilset), de thuishaven van LIEN VERVOORT, loopt vol!

Vandaag is de eerste live-show van 'can you duet'.  De zaal kleurt helemaal rood!  De fans van Lien dragen immers allemaal rode LIEN-'t-shirts.  Tegen half negen zit de zaal vol!  Felice kondigt op het reuzenscherm aan dat de show kan beginnen.  En wat blijkt?  Lien moet als eerste de arena in, samen met  Guy.  Even wordt het stil in de zaal.  De spanning is te snijden.

"Als eerste .... is dat wel goed voor de stress?  Hopelijk heeft Lien minder zenuwen dan de supporters in de zaal?"  Maar dan komen ze op!  Gejuich en handengeklap! "Verdorie ..... Ze ziet er goed uit in dat kleedje!  Dat valt al mee.  Maar ze ziet er toch wat anders uit dan anders."
De supporters, met de grootouders op kop, zijn er klaar voor.
Van de eerste noten vliegen ze er allebei in.  De zaal op TV en de zaal in Hulshout zijn onmiddellijk laaiend enthousiast.  't Is duidelijk, ze hebben er allebei zin in!  Mika kan tevreden zijn want LIEN en Guy leveren een prachtversie van zijn nummer.  Zijn 'Big Girls' zetten het publiek in vuur en vlam, ook al zingt hij het niet zelf.

Vava is er van onder de indruk: "Da's straf, zelle.  Die zingt wel veel mee met de radio als ze in bad zit, maar ik ben er toch weer van gechrokken.  'k Wist niet dat ze zo goed kan zingen!"

Een trotse papa drinkt achter in de zaal aan de toog zijn pintje leeg: "Oef, ....ze heeft gedaan en 't is goed gegaan!" Onder luid applaus wachten we op de commentaar van de jury. "Zijn ze het met ons eens dat het meer dan in orde was?"
Toch weer de spanning.  De twee zelf lijken tevreden en Felice is ook onder de indruk.  Zo de spits moeten afbijten is immers niet eenvoudig.  De commentaar van de jury is unaniem en liegt er niet om: THEY CAN DUET ! Het plaatje klopte ook voor hen:  zang, presene, act, kledij, ... alles OKE.  En ze hadden er duidelijk plezier in!
Lien straalt , samen met haar partner.  En wij ... wij stralen ook.  De commentaar wordt hartelijk onthaald: "OEF, ze vonden het ook goed. 't Is te hopen dat ze niet genomineerd worden om af te vallen" .  Maar dat is nog afwachten.  't Was goed, maar er komen nog zes goede koppels, die ook allemaal goed kunnen zingen.  Maar toch ... !
Hoelang dit avontuur ook gaat duren, van één ding zijn wij nu toch echt wel overtuigd: LIEN CAN DUET

De andere duetten worden ook aandachtig gevolgd. "Verdikke, die kunnen ook allemaal zingen hoor. Het wordt ne zware strijd." Maar hier en daar horen we bij de commentaar van de jury toch ook enkele minder goede noten.  De 7 duetten geven het beste van zichzelf en slagen erin om een spetterende show te brengen.  Er wordt zelfs Italiaans gezongen.  "Straffe toebak, hoor!"  Toch groeit de hoop dat Lien en haar partner niet genomineerd zullen worden.  Na het zevende duet moest dan het verdict volgen.  De jury doet zijn uitspraak en ze beginnen weer met ONS LIEN.  Gejoel in de zaal!  Iedereen springt recht en begint spontaan te klappen.  Ze gaan door, zonder nominatie.  Hilset is trots op Lien. En zijn we te fanatiek als we durven zeggen: "Lien Can Duet!" ?  We denken het niet.  Wij zijn alleszins deze mening toegedaan.

"DE LIEN" is hier op haar plaats.  Ze verbaast haar ouders, grootouders en heel Hilset.  We zijn benieuwd hoe het verder gaat, maar we zullen haar in elk geval steunen.

Het enige spijtige aan de ganse avond was dat er een goed koppel de wedstrijd moest verlaten maar dat is nu eenmaal de wedstrijd.

Nogmaals dank aan de 7 koppels voor de leuke show maar vooral een proficiat voor Lien vanuit de parochiezaal!  Lien is er volgende week weer bij EN WIJ OOK!  Je zal vroeg moeten zijn als je binnen mee wil genieten van het grote scherm en de sfeer want de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!

LuVanHilset

11:14 Gepost door Lien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hé Chriske, mooi gedaan die foto's op de site en alleman die geholpen heeft gisteren, heeeeeeeeeeeeeel hard bedankt ,we mogen er nie aan denken hé maar ze staat daar weer donderdag !!!!!!!!

Gepost door: lodde | 25-04-08

Volgende week donderdag brengt Lien een duet met Jan H., namelijk het nummer 'When You're Gone' van Mel C & Bryan Adams.

Ze zongen al eens samen tijdens de workshops en toen klonk het super, dus hopelijk nu opnieuw.

Gepost door: Wim | 25-04-08

wa hemme genoten gisteren in de parochiezaal.Hilset is weer in topvorm.
lien is keiiiiiiiiiiigoeeeeeeeeeeeeee.we kunnen wee gaan aftellen want tkan ni rap genoeg wee
donderdagavond zen.Lien you can duet!!!!!!!!!
goeie site.

Gepost door: liese | 25-04-08

mooi geschreven Luu- ke toch wel een voordeel hé als je zo wa mannen kent die mooi kunnen schrijven
bedankt hé lu

Gepost door: lodde | 26-04-08

ne fan Ha de Lien,
ik zen ni van Hilshet(of hoe zegde gelle da) maar ben na donderdag toch direct fan geworden(eerste keer dat ik het programma zag).
Gij ziet er een toffe griet uit en heb al vanalles over u gehoord(van ons Conny)...ge zij een britte!
Zingen kunde ook als de beste dus...doe zo voort! Kom waarschijnlijk volgende week is naar Hilshet om mee te supporteren.
Toi toi toi
Groetjes Caroline

Gepost door: Caroline | 26-04-08

De commentaren zijn gesloten.